Volkse komedie over vriendschap, liefde & voetbal

Bossemans & Coppenolle

Loge10 Theaterproducties
14 dec ’19
20:00

Twee boezemvrienden, Frans Bossemans en August Coppenolle staan op het punt om hun jarenlange vriendschap te bezegelen door het huwelijk van Tuur, zoon van Frans met Georgette, dochter van August. De charmes van de onweerstaanbare Madame Violette, huurster van August overtuigen Frans echter zich in te schrijven in de supportersclub van de voetbalploeg ‘FC De Rode Draken’. Meer zelfs, ze slaagt er ook in om hem ervan te overtuigen zijn talentvolle zoon te laten inschrijven als speler bij de ploeg. Wanneer dit nieuws de familie Copppenolle bereikt, gaan de poppen aan het dansen. Mevrouw Coppenolle is immers een hartstochtelijke supporter van ‘Racing De Purperen Beren’. Laat nu net deze twee voetbalploegen aartsrivalen zijn in dezelfde gemeente! Een jarenlange vriendschap én een trouwerij dreigen in het water te vallen…
Een volkse komedie van eigen bodem over vriendschap, liefde en voetbal!

 

Een organisatie van Davidsfonds Marke i.s.m. OC Marke.


Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Credits

Van & met: Carry Goossens, Daan Hugaert, Michiel De Meyer, Marijke Hofkens, Ann De Winne, Nathalie Wijnants, Wim Van de Velde, Line Ellegiers & Stef Poelmans.

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring