di 28 apr ’20 14:30

Jo Lemaire

28 apr ’20
14:30
  • di 28 apr ’20
    14:30
    OC de Vonke, Heule

 Of ze nu haar eigen songs, zoals het onvergetelijke ‘C’est mon bateau’, ten beste geeft of ze trakteert haar publiek op een ijzersterke interpretatie van het oeuvre der groten, qua performance en creativiteit behoort ze steevast tot de groten. Ze brengt een greep uit eigen werk, succesnummers van haar idolen en enkele songs uit haar omvangrijke internationale repertoire. Een briljant vuurwerk van emoties, dat jong en oud bekoort en garant staat voor warme en koude rillingen.


Een organisatie van OC De Vonke i.s.m. wijkcentrum De Zevenkamer Heule, Samana, Buren voor Buren en de Heulse seniorenverenigingen.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring