26 nov ’19
14:30

Van Presley tot Piaf via Trenet en Nederlands toppers zoals Sonneveld, Toon Hermans en Benny Neyman. Van Italiaanse tot Spaanse klassiekers. Een namiddag lang wandelt Koen Crucke samen met zijn publiek door het rijk van de meezingers.

Koen Crucke werkte in de grote operahuizen van Europa en won talrijke prijzen op festivals voor zowel klassieke muziek als musical. Hij is al decennia lang op de radio te horen en op televisie te zien. Een geboren entertainer!


Een organisatie van OC Lange Munte i.s.m. Buurthuis De Lange Munte, Okra Stad Kortrijk, Neos, S-Plus Kortrijk en Vief Groot Kortrijk.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring