In een notendop

Barbara Dex
12 dec ’19
14:30
  • do 12 dec ’19
    14:30
    OC Marke, Marke

Barbara Dex staat intussen al 25 jaar aan de Vlaamse top. Haar carrière gaat in 1993 van start met het Eurovisiesongfestivallied ‘Iemand als jij’. Ze onderscheidt zich niet alleen door haar prachtige stem, maar ook door haar verscheidenheid aan muziekstijlen en samenwerkingen. Dat bewijzen haar elf albums met daarop Nederlandstalige en Engelstalige liedjes, gospelnummers en een greep stevige countryrock. Ongetwijfeld kruipt ze in de huid van haar grote idool Dolly Parton en zal ze ode brengen aan Yasmine en Bobbejaan Schoepen.
Barbara Dex zingt uit haar songboek!

Een organisatie van OC Marke i.s.m. Wijkcentrum ’t Cirkant, Neos, Okra & S-Plus.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring