Mentalisme van het hoogste niveau

Try-Out 2019

Gili & Piet Kusters
9 nov ’19
20:15
  • za 9 nov ’19
    20:15
    OC Kastanjehuis, Kooigem

Nu de vorige show 'Charlatan' bijna klaar is met het publiek een loer te draaien, is het tijd voor nieuw werk van Gili. Hij heeft een aantal truken in zijn mouw en wil die -op eigen risico- uittesten op zijn welwillend publiek. Wie durft het aan?
 

Piet Kusters heb je wellicht al aan het werk gezien in Belgium’s Got Talent. Hij verrast in het voorprogramma. Met charme en humor pakt Piet u mee in een aanstekelijk verhaal. De maskers vallen even weg, u wordt uit uw comfortzone gehaald en krijgt er bakken vol nieuwe energie voor in de plaats. 
 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring