vr 17 jan ’20 - zo 26 jan ’20

De Klusjesman

Taal & Kunst
17 jan ’20
-
26 jan ’20

Boulevardkomedie van Eric Assous

“Vrouwen zijn als yoghurt, we mogen de vervaldatum niet overschrijden!” Met deze levenswijsheid als uitgangspunt laat Jean-Pierre zijn echtgenote Severine in de steek en kiest hij voor een jonger exemplaar. Vandaag, 25 jaar later, kruist hun pad zich opnieuw. Jean-Pierre, helemaal berooid en nog maar een schim van de arrogante zakenman die hij ooit was, zoekt zijn ex-geliefde weer op met een prangende vraag. Heeft Severine, intussen een succesvolle bedrijfsleider van haar eigen uitgeverij, een job voor hem? Ja! Maar niemand hoeft te weten wie hij écht is en hij mag bezem, zwabber en dweil hanteren. Blijft hij een simpel manusje-van-alles of stuurt hij als een volleerd bricoleur de boel in de war?

Credits

Regie: Roger Bolders. Cast: Corinne Castaing, Annelies Lambert, Katrien Baert, Mattijs Degrande, Dirk Mareel, Louis Moens, Robby Syx & Pol Vandermeersch.

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring