Een freakshow van het alledaagse

Cerebriraptor

Theater Antigone
zo 13
januari
  • zo 13 jan
    20:15
    Theater Antigone, Kortrijk
    uitverkocht

In ‘Cerebriraptor’ worden vier jonge theatermakers dokter. Dokter én patiënt. Met veel humor banen Aurélie Di Marino, Lotte Diependaele, Benjamin Op de Beeck en Tomas Pevenage zich een weg door de gekte die we niet meer zien. Bijgestaan door analisten en psychiaters tasten ze de normen van de waanzin af. En de waanzin van die normen. ‘Cerebriraptor’ – een freakshow van het alledaagse!

‘Cerebriraptor’ is de eerste voorstelling in het labo voor jong werk van Theater Antigone, De Grote Post, C-mine Cultuurcentrum en detheatermaker.

Een organisatie van Theater Antigone m.m.v. Schouwburg Kortrijk.

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.

Onze privacyverklaring Ok