ma 16 mrt ’20 14:00

Retroparty

Marc Dex
16 mrt ’20
14:00

Kortrijk wil de beste stad van Vlaanderen worden. Een stad waarin iedereen meetelt: man en vrouw, rijk en arm, hetero, holebi en transgender en zeker jong en oud. We hebben meer dan 16.000 65-plussers in onze stad en zij zijn de stem van de ervaring. Daarom gaan we ook deze bestuursperiode actief op zoek naar hun meningen en suggesties. Verwacht je aan een leuke voorstelling, waarbij burgemeester en schepenen zelf koffie inschenken, taart serveren en met jou in gesprek gaan. De ideale gelegenheid om je suggesties en ideeën te geven aan het beleid.

Nostalgie troef in deze dansnamiddag want de klassiekers uit de jaren ’50 , ’60 , ’70 en ’80 worden door dj Peter Van Praag uit de platenkast gehaald. Een zwoele show, swingende rock’n roll, een huckle buck of een walsje? Dankzij de enorme muziekcollectie van Peter komt het allemaal aan bod. En ook Marc Dex komt langs. Hij brengt zijn bekende levensliedjes waaronder natuurlijk ‘Oh Clown’, ‘Niet huilen mama’ en ‘Maar in Amerika.’ Met zijn 40 jaar ervaring weet hij als geen ander de mensen te boeien.

Toegang is gratis, maar er is een beperkt aantal plaatsen (200), waardoor reserveren verplicht is. Wees er dus snel bij!

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring