ma 8 jun ’20 20:15
Een zoektocht naar verlichting en troost

WaRaMis

Het Scheldeoffensief vzw
8 jun ’20
20:15
  • ma 8 jun ’20
    20:15
    Schouwburgzaal (ongenummerd)
    Verplaatst

En de Waramis deden hun armen open.
De pluimen schoten langs alle kanten,
zelfs door hun gat
hun lijf werd heeltegans bedekt
met een schitterend verenpak…

Wegens de Coronamaatregelen wordt deze voorstelling naar een latere (nog te bepalen) datum verplaatst. Mensen die reeds een ticket kochten krijgen hun geld terugbetaald. We sturen een mail naar de tickethouders met de specifieke werkwijze. Hier vind je alvast meer info.

Een bijzondere spelersbende komt het gebouw binnen gedwarreld als een stoet. Een troep zwervers, als de 12 apostelen hangen ze aan elkaar vast en trekken ze van plek naar plek. Ze hebben hun eigenheid meegebracht. De maskers die ze dragen, de klederdracht en de tableaux vivants hangen ze feestelijk op in de wandelgangen vooraleer ze je meenemen naar de scène. Daar wacht je dat ene bijzondere ding… het cadeau! Het Scheldeoffensief spoort goesting en talent voor theater op bij mensen met een beperking. Theatermakers Frank Dierens en Mark Verstraete gaan met hen aan de slag, op live muziek van Geoffrey Burton. Op elke plek wordt samengewerkt met een lokale voorziening voor mensen met een beperking in de vorm van een beeldend luik, begeleid door illustrator Kaatje Vermeire. Een zoektocht naar verlichting en troost met hartverwarmend brood en spelen.

Onderdeel van:
Caring = Sharing

Credits

Concept & regie: Frank Dierens & Mark Verstraete. Spel: De acteurs van Het Scheldeoffensief. Muziek: Geoffrey Burton.

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring