Een supernormaal superverhaal (8+)

Gewoon held

Het Laagland
vr 18
januari

Vier superhelden willen alleen nog maar gewoon zijn, met normale krachten en normale gedachten. Maar dat valt niet mee. Niet meer sterk als staal zijn, is fijn. Maar een potje confituur niet openkrijgen, dat is toch wat gênant. En falen? Doodeng! Moet je dan een held zijn om geen held te zijn?

In deze energieke, kleurrijke voorstelling gaan vier superhelden de uitdaging aan om gewoonweg gewoon te zijn. Vliegend, springend en vallend, met alle bravoure en verlegenheid die daarbij hoort. Een supernormaal superverhaal.

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Credits

Concept &regie: Lennart Monaster. Idee: Inèz Derksen. Spel: Folmer Overdiep, Gijs Nollen, Kiki van Aubel & Aafke Buringh. Kostuums: Liesje Knobel. Dramaturgie: Ludo Costongs. Beeld: Joost Milde & Studio DENK.

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.

Onze privacyverklaring Ok