di 28 apr ’20 20:15

De Waarheid

Tuning People & Theater Stap
28 apr ’20
20:15
  • di 28 apr ’20
    20:15
    Schouwburgzaal
    Afgelast

Deze voorstelling is afgelast. We onderzoeken momenteel of de voorstelling wordt verplaatst. Tickethouders brengen we persoonlijk op de hoogte. Meer info.

Theater Stap is een professioneel theatergezelschap dat voorstellingen maakt waarin mensen met een mentale beperking centraal staan. Het grote publiek kent hun werk door de televisiereeks 'Tytgat Chocolat' (VRT, 2017). 

Tuning People en Theater Stap strijden voor verscheidenheid in een wereld waar alles lijkt te draaien om perfectie. Een stroom van mensen dansen, vieren, vluchten en revolteren. In hun poging om het leven te vatten ontstaat een nieuwe waarheid. 

Kom naar deze wervelende benefietvoorstelling en steun vzw Wit.h, een sociaalartistiek Werkcentrum voor kunstenaars met een beperking.  

Programma

20u15 Inleiding door Marc Bryssinck

20u30 Voorstelling 'De Waarheid'

21u30 Meet & Greet met de acteurs (Foyer)

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring