vr 14 mei ’21 20:15

Blij om jou te zien

Metejoor
14 mei ’21
20:15
  • vr 14 mei ’21
    20:15
    Schouwburgzaal

Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor, plant in het najaar van 2020 zijn eerste album op de wereld los te laten. Geen betere manier dit te vieren dan met een CC-tour door Vlaanderen.  
 
Metejoor begon zijn carrière in 2017 met zijn eerste single “Ik hou van jou” waarmee hij meteen werd genomineerd voor Radio 2 Zomerhit “Beste doorbraak”. Na deze daverende start deden ook zijn volgende singles Boeit me geen, Horizontaal & Blij om jou te zien het goed. Metejoor bouwde zijn bekendheid in 3 jaar tijd op en stond intussen al in het voorprogramma van Clouseau en Niels Destadsbader. Daarnaast was hij in de zomer van 2019 een van de populairste artiesten op het rondtrekkende festival “Engie Parkies” en “Suikerrock”. Hij werd in datzelfde jaar ook met Horizontaal genomineerd voor “Zomerhit”. Na zijn optredens op festivals als Buikrock en Europafeesten in de zomer van 2020, is Metejoor klaar om het dak eraf te blazen in de cultuurcentra van Vlaanderen.  
 
De single 'Blij om jou te zien' is de perfecte omschrijving van waar Metejoor voor staat. Als artiest & vooral als mens wil Joris de mensen raken en dichter bij elkaar brengen. Zijn Nederlandstalige teksten, zomerse melodieën en dansbare beats zijn hier het perfecte recept voor. “Blij om jou te zien” heeft ondertussen meer dan 1 000 000 streams op Spotify en ook zijn volgende single “Het beste aan mij” belooft het goed te doen.  Reden te meer om een bezoekje te brengen aan het cultuurcentrum bij jou in de buurt. Metejoor is alvast blij om jou te zien!  

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring