Hilarische analyse over prutsen, proberen,...

Maker

Henk Rijckaert
za 19
januari
Onderdeel van:
Versmeltende ervaring

Wanneer was de laatste keer dat jij iets hersteld hebt? Kunnen we dat nog wel, iets fiksen? Vroeger was het anders: als de auto niet startte, deden we de motorkap open en draaiden we aan een paar vijzen. Als de televisie storing gaf, kreeg ze een flinke tik.

Binnenkort komt Henk Rijckaert uit zijn kot, het podium op, om te vertellen wat hij geleerd heeft. Over uitvinden en maken, over oplossingen bedenken, over prutsen en proberen, over falen en bijleren. Zet je veiligheidsbril op en kom te weten waar je moet slaan in geval van storing.

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee. 

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.

Onze privacyverklaring Ok