Dries Segers
zo 12 jul ’20 11:00 en 15:00

Liedjes met wortels II (5+)

Zonzo Compagnie
12 jul ’20
11:00 en 15:00

Muzikant Jan Van Outryve koos de mooiste liedjes uit zijn gigantische archief. Samen met zangeres Aline Goffin brengt hij muzikale schatten uit de hele wereld tot leven. 

Ooit was er een man die met een bandopnemer onder de arm de hele wereld afreisde. Zijn doel: de mooiste volksliedjes opnemen en ervoor zorgen dat ze nooit verloren zouden gaan. Zijn naam: Alan Lomax. Muzikant Jan Van Outryve koos de mooiste liedjes uit zijn gigantische archief. Samen met zangeres Aline Goffin brengt hij muzikale schatten uit de hele wereld tot leven. Ondersteund door illustraties van het piepjonge Portugese supertalent Beatriz Bagulho en met niets meer dan een stem, een ukelele en een luit betoveren Aline en Jan hun publiek met een eenvoudig, eerlijk en ontroerend concert.

Credits

Zang: Aline Goffin. Ukulele, luit & cittern: Jan Van Outryve. Décor & rekweisieten: Beatriz Bagulho

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring