Compagnie Frieda
zo 23 aug ’20 11:00 en 15:00

Wereld, een einde van (8+)

Frieda
23 aug ’20
11:00 en 15:00

Een poëtische voorstelling met veel humor die jong en oud verrast door haar spelplezier, tekst en verrassende visuele vondsten.

Een complexe werkelijkheid confronteert ons dagelijks met een veelheid aan informatie waardoor we het overzicht wel eens kwijt durven te raken. ‘Wereld, een einde van’ toont de onmacht van de primitieve mens in een veel te moderne omgeving. Op een speelse manier wordt de evolutie van de mens geschetst sinds Adam en Eva tot nu. In een poging orde te schepen in de chaos…

Een poëtische voorstelling met veel humor die jong en oud verrast door haar spelplezier, tekst en verrassende visuele vondsten. Een parel uit het jeugdtheaterlandschap die we maar wat graag delen met het Spinragpubliek. 

Compagnie Frieda

Credits

Tekst, spel & concept: Eva Binon & Patrick Vervueren. Vormgeving: Nikè Moens & Jan Palinckx. Kostuums: Nikè Moens. Met dank aan: Toneelhuis & Brugge Plus

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring