Jools Holland + Lady Linn

25% korting

Onderdeel van:
Winterkortingen

In 2019 is Jools Holland op internationale theatertournee. Niet met een bigband, maar met een strak op elkaar afgestemde groep die de groove tot leven brengt en de zaal doet meedeinen op het ritme van de blues.

 

Vijftien jaar al doet Lady Linn & Her Magnificent Seven de internationale podia swingen. Zangeres Lien De Greef viert dat met een bigband vol bevriende topmuzikanten. Speciaal voor Lady Linn & Her Magnificent Bigband schreef ze twaalf nieuwe nummers, recht uit het hart. Ze ging al aan de haal met een gouden plaat, een platina plaat, drie MIA’s en een Radio 2 Zomerhit. Live staat ze met haar band garant voor klasse, passie en onversneden plezier.
 

 

Om te genieten van de 25% korting moet je tickets reserveren voor beide voorstellingen uit dezelfde pack. De actie loopt van 6 december t.e.m. 6 januari.

 

Events in dit thema

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.

Onze privacyverklaring Ok