Henk Rijckaert + Michael Van Peel

25% korting

Onderdeel van:
Winterkortingen

Binnenkort komt Henk Rijckaert uit zijn kot, het podium op, om te vertellen wat hij geleerd heeft. Over uitvinden en maken, over oplossingen bedenken, over prutsen en proberen, over falen en bijleren. Zet je veiligheidsbril op en kom te weten waar je moet slaan in geval van storing.

 

Michael Van Peel. 2018. De wereld is aan de clowns. Wat gisteren nog potsierlijke satire was, is vandaag banale realiteit. De uitzondering regeert de regel. De laatste redelijkheid wordt vakkundig in de poes gegrepen. Eén man stapt de arena in. Uit de publiekstribune klinkt bloeddorstig gejuich… Maak je klaar voor de aller-, aller-, allerlaatste eindejaarsconference van Van Peel. 

 

 

Om te genieten van de 25% korting moet je tickets reserveren voor beide voorstellingen uit dezelfde pack. De actie loopt van 6 december t.e.m. 6 januari.

Events in dit thema

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.

Onze privacyverklaring Ok