Seizoen 2019 - 2020

Ontdek als eerste het nieuwe cultuurjaar

Ontdek het nieuwe cultuurjaar tijdens onze jaarlijkse seizoenswissel op 28 mei. Na de voorstelling kan je jouw brochure oppikken in de foyer. Uiteraard is het programma vanaf dan ook online raadpleegbaar. De eerste namen zijn nu al bekend. En wat voor een namen: Brigitte Kaandorp en Alex Agnew.

 

De ticketverkoop start tijdens Sinksen op zondag 9 juni om 13u00 zowel online als aan de balie. Tickets reserveren aan de balie kan op:

 

  • Zondag 9 juni tussen 13u00 en 17u00
  • Maandag 10 juni tussen 13u00 en 17u00

 

Dit jaar heb je dus voldoende tijd om je programma samen te stellen. Onze website is daarbij een handig gebruiksinstrument. Je kan al je voorstellingen van volgend seizoen in je wenslijstje plaatsen (klik op het hartje). Als de ticketverkoop start kan je via je verlanglijstje al die voorstellingen in winkelmandje plaatsen. Het enige wat je dan nog moet doen is je zitje kiezen.

 

Dit seizoen hebben we er ook voor gezorgd dat je meer tijd hebt om je bestelling af te ronden. Nu krijg je 60 minuten te tijd (i.p.v. 30 minuten) om je bestelling af te ronden.

 

Ook dit seizoen zijn er opnieuw packs te koop. Dat zijn pakketten van gebundelde voorstellingen. Als je de volledige pack kiest dan krijg je opnieuw 25% korting op de totale aankoopprijs. De pakketten ontdek je na de seizoenswissel online en in de brochure.

Events in dit thema

Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring