De tips van Kevin De Cuyper

Ik ben al ruim 4 jaar werkzaam als technieker bij Schouwburg Kortrijk. Ik sta in voor de volledige technische op- en afbouw van en de technische ondersteuning tijdens de voorstellingen. 

Tip 1: Handel & Hendrix van B'Rock Orchestra

"Klassieke muziek meets legendarische rockriffs van Jimi Hendrix."

Ikzelf als muziekliefhebber kijk reikhalzend uit naar deze voorstelling. Beide genres kunnen mij al mijn hele leven inspireren en om de mix ervan live te kunnen ervaren in de Schouwburg lijkt me een prachtig avondje uit.

'Handel & Hendrix' van B'Rock Orchestra - vrijdag 23.09.'22 - 20:15 - Schouwburg

Tip 2: Vijand van het volk van Olympique Dramatique 

"Teksttheater van de bovenste plank."


Naast muziek kan ik ook heel hard genieten van een goed toneelstuk. Olympique Dramatique staat erom gekend om steeds te verrassen met ijzersterk teksttheater. Ze weten me steeds te boeien van begin tot eind. Ze slagen er steeds in om het tijdgewricht waarin we leven perfect te analyseren. 
Daarbovenop kunnen ze weer rekenen op een ijzersterke cast met o.a. Tom Dewispelaere en Nico Stürm.  Ik ben alvast benieuwd! 

'Vijand van het volk' van Olympique Dramatique & Toneelhuis - dinsdag 25.10.'22 - 20:15 - Schouwburg

Tip 3: Jasper Steverlinck 

 

Ik volg Jasper Steverlinck al een hele tijd. Zijn muzikaliteit heeft mij altijd al weten te verwonderen. Zowel zijn zangkunsten als piano- en gitaarspel zijn van het hoogste niveau. Een avond met Jasper Steverlinck staat garant voor een avond vol emotie en plezier.

Jasper Steverlinck - zaterdag 11.03.'23 - 20:15 - Schouwburg