Wat vond jij van de voorstelling?

Na de double bill voorstelling ('The Mirror Stand' van Stanley Ollivier & 'À mon bel amour' van Compagnie par terre / Anne Nguyen) trokken onze theater- en dansambassadeurs, gewapend met pen en papier, er op uit om jullie reactie(s) te sprokkelen. Hieronder een aantal beschrijvingen van hoe het publiek de voorstelling beleefde.

We lichten enkele quotes uit, nog meer quotes kan je onderaan deze pagina vinden.

 • Met welk gevoel verliet je de zaal?
  "Het 1ste deel vonden we niet zo goed. Alhoewel we heel goed begrepen over het man/vrouw. Het 2de deel was prachtig, qua choreografie, expressie en emoties. Mooie kennis van hiphop en klassieke dans."
  "Geïntrigeerd, zweverig, geïnspireerd"
  "Niet volledig mee met de verhaallijn. Wel verwondering voor het talent van de dansers. Voor leken is de voorstelling misschien net iets té artistiek (waardoor de boodschap misschien wat aan hen voorbijgaat) maar voor iemand met een dansachtergrond (al is het maar als hobby) was het de ideale voorstelling."
 • Omschrijf de voorstelling in drie kernwoorden.
  "Energiek, Kleurrijk, Inspirerend"
 • Heeft de sfeer van deze voorstelling jou 'geraakt' en waarom?"
  "Na een aarzelend begin wist hij me te 'pakken' met zijn charmes; een creatief pleidooi voor vrijheid om jezelf te zijn. Ontwapenend, sexy, grappig, karikaturaal, onderzoekend... Verfrissende trip doorheen de geneugten en frustraties van mensen en hun lichaam. Me gusta!"
 • Welke vraag zou je aan de makers willen stellen?
  "Hoe kies je de dansers uit met veel diversiteit zonder te discrimineren?"

Wil  je ook jouw reactie kwijt op een (dans of theater) voorstelling? Spreek gerust een van onze ambassadeurs aan na de voorstelling of begeef je naar onze 'reactiewall' in de foyer.