Festival Kortrijk

Vierdaags festival met als thema 'water'

Van 5 tot 8 maart 2020 overspoelt Festival Kortrijk de stad met zijn elfde editie. Voor het eerst bundelt Wilde Westen concerten, talks en verrassende projecten tot een krachtig vierdaags festival met 'water' als thema.

Ook de 250ste verjaardag van Ludwig van Beethoven krijgt een centrale rol. Brussels Philharmonic brengt met zijn zevende symfonie hulde aan een buitengewoon componist. Tijdens de lunchconcerten geniet je van zijn laatste strijkkwartetten. Rising star Pavel Kolesnikov gaat tijdens Fireplace, een reeks huiskamerconcerten, met Beethovens pianomuziek aan de slag.

Dan is er nog Night Air. Een avontuurlijke avond die surft tussen klassiek, electronica, pop/rock en new classical. Een ongewone ontdekkingstocht door Muziekcentrum Track.

Schouwburg Kortrijk werkt voor veel klassieke concerten samen met Wilde Westen. Samenwerken doen we dus ook voor onderstaande voorstellingen. Het volledige programma ontdek je hier. 

Programma

  • <p>Geen voorstellingen gevonden.</p>

    Geen voorstellingen gevonden.


Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring