(c) Jonas Verbeke

Maak kennis met Stefanie Desmet uit Kortrijk.
Sinds een drietal jaar is ze enthousiaste onthaalverantwoordelijke bij Schouwburg.

Via onze programmator Amin raakte ze betrokken bij het jubileumproject ‘Schouwburgland’, dat voor haar een reeks boeiende gebeurtenissen in gang zette. Zowel achter de schermen als in het publiek is ze inmiddels een graag geziene gast.

Stefanie had altijd al een passie voor cultuur, maar sinds ze zich vrijwillig inzet bij Schouwburg en Kunstencentrum Buda, gingen haar culturele uitstapjes in stijgende lijn. Voor haar zijn voorstellingen niet alleen een moment van ontspanning, maar ook een bron van inspiratie en verbondenheid. Als een echte CUltuur-BOuwer deelt Stefanie graag een glimp van haar CUBO-selectie  voor seizoen ’24 –‘25.

Ontdek ons volledige CUBO-aanbod via onze digitale CUBO-brochure.

Digitale CUBO-brochure

 

Net als Stefanie zin om iets nieuws en verrassends te ontdekken?

Dan is CUBO zeker iets voor jou. Voor 20 euro per maand heb je onbeperkt toegang tot het podium- en filmaanbod georganiseerd door Schouwburg Kortrijk en kunstencentrum BUDA/ Budascoop.

Ook voorstellingen en concerten binnen heel wat festivals en projecten zoals het NEXTfestival, Spinrag, Jazz Cats, Festival Kortrijk, Almost Summer, Blender, Fatima ... zitten in het aanbod.

Aarzel niet, word vandaag nog lid en stap zo mee in dit unieke verhaal!

 

I'm in!