Ontdek hieronder welke Schouwburgvoorstellingen allemaal in het CUBO-abonnement zijn opgenomen en je dus gratis kan gaan bekijken. 

 • Combi: 'Selam' & 'HIT 7AYT حايط حيث'

  Cie Chara
  Tweemaal Cie Chara
  za 23 sep ’23

  In deze combivoorstelling krijg je tweemaal Cie Chara aan een voordeeltarief. Om 15:00 starten we met 'Selam' en om 20:15 krijgen we 'HIT 7AYT  حايط حيث'. Combiticket voor beide voorstellingen samen slechts € 25.

 • Selam

  Cie Chara
  Op zoek naar een meertalig lichaam
  za 23 sep ’23

  Gebaseerd op het bewegingsonderzoek voor ‘HIT 7AYT’, ontwikkelde Cie Chara een performance voor de openbare ruimte. In deze locatievoorstelling geven zij het bewegingsmateriaal, dat is ontstaan uit observaties in de publieke ruimte en in de privésfeer weer terug aan de straat. Zo onderzoeken ze hoe de in Casablanca ontstane bewegingstaal communiceert met de choreografie van het alledaagse leven op de plekken waar ze de voorstelling spelen. 

 • HIT 7AYT حايط حيث

  Cie Chara
  Wat onze gebaren vertellen
  za 23 sep ’23

  ‘HIT 7AYT’, Darija (een Marrokaans dialect) voor “vanwege de muur”, is de eerste voorstelling van een gloednieuwe Marokkaanse danscompagnie, opgericht door dansers met roots in de Breakingcultuur. 

 • 30 Years!

  Aka Moon
  Vier mee 30 jaar Aka Moon!
  za 30 sep ’23

  VVK: € 18  / € 15 (Wild Card) / € 7 (student)
  ADD € 21 
  Gratis voor CUBO-leden

   

  In een tijd waarin we al snel denken dat alles met een vingerknip kan worden geregeld, waarin we het aantal ervaringen verkiezen boven de kwaliteit ervan, nodigt Aka Moon ons uit om net andersom te denken. Om jezelf open te stellen voor de wereld. Om samen te komen. Om volop nieuwsgierig te zijn.

  CUBO-leden kunnen enkel telefonisch (056 23 98 55) hun tickets bestellen
 • Rommelpaard (3+)

  4Hoog
  Wie zoekt, die vindt?
  zo 1 okt ’23

  ‘Rommelpaard’ is een poëtische voorstelling over orde in de wanorde, over zoeken en niet direct vinden. En over dingen die nog niet weten in welke doos ze moeten.

 • Ver Buiten de Lijntjes

  Piepschuim
  Klimaatstrijd op de planken
  za 7 okt ’23

  Theatergroep Piepschuim komt naar Kortrijk met misschien wel de eerste volledig CO2-neutrale voorstelling ooit. Het opzet van ‘Ver buiten de lijntjes’? Verhalen over ons klimaat vertellen. Ze brengen mee: een tweedehandsdecor en -kledij, veel (groene) energie, wetenschappelijke inzichten, een strijkkwartet en een portie humor. Zo zag en hoorde je de klimaatcrisis nog nooit. Kijk daar, een sprankeltje hoop!

 • A New World of Percussions

  Hands in Motion
  Reis rond de wereld in percussie
  zo 8 okt ’23

  Door akoestische instrumenten te combineren met elektronische effecten, creëert Hands in Motion een eigen speeltuin waarin naar hartenlust getrommeld, geschud en gestampt wordt. Het resultaat: groovy soundscapes en aanstekelijke beats. Trance-opwekkend!

 • JazzCats Club Show

  Matthias Van de Brande Trio
  zo 8 okt ’23

  € 8,50 / Gratis voor CUBO-leden

  CUBO-leden kunnen hun (gratis) ticket enkel telefonisch (056 23 98 55) reserveren!
van 10