Een ander ritme

Het afgelopen jaar zorgde voor veel onzekerheid. Deuren sluiten, terug openen, opnieuw sluiten, misschien kunnen heropenen, dan toch niet... Het zorgt er niet alleen voor dat we het noodgedwongen over een andere boeg moesten gooien voor onze programmatie, ook ons denken en communiceren moest een ferme bocht nemen.

We moeten meer ad hoc werken en op zoek gaan naar andere manieren om toch cultuur te kunnen beleven. We moeten meer het digitale pad bewandelen en van het denken/programmeren in seizoenen afstappen.

Dit leidde alvast tot hele mooie realisaties (zo hadden we al verschillende prachtige livestreams met top of the bil De Dolfijntjes die vanuit Schouwburg Kortrijk 24u lang livestreamden, Balthazar kwam ook enkele dagen repeteren voor hun grote tournee, de Whatchappvoorstelling van Skagen,...) Het zijn maar enkele van de hele mooie realisaties, maar toch hopen we alvast om jullie heel snel terug live in onze zalen te mogen ontmoeten. 

Op de hoogte blijven van cultuurupdates

  • Doordat we meer ad hoc en last minute moeten programmeren ligt onze focus van communiceren (voorlopig) hoofdzakelijk digitaal. Onze website is dan ook het middel bij uitstek om steeds op de hoogte te zijn/blijven van de allerlaatste nieuwtjes. Check dus af en toe onze website.

    Wens je via de digitale weg persoonlijk op de hoogte gebracht te worden van de laatste weetjes en nieuwtjes? Schrijf je in op onze wekelijkse digitale nieuwsbrief
  • Daarnaast hebben we nog 2 edities van onze driemaandelijkse Schouwburgkrant, waarin we terugblikken naar ons rijke verleden, maar ook vooruitkijken naar de schouwburg van de toekomst. Deze krant is gemaakt door en voor ons publiek en bevat interviews, fotoreportages, anekdotes en gekke verhalen.
    Wil je onze Schouwburgkrant in je brievenbus ontvangen? Schrijf je dan hier in. 
  • Ook via Facebook, Instagram en WhatsApp krijg je steeds Schouwburgupdates.