Echte Schouwburgpost in je brievenbus

De afgelopen maanden zorgden voor onzekerheid, maar we werkten verder aan een najaarprogramma dat af en straf is! Toch zien we ons genoodzaakt op een andere manier te werk te gaan. Zo lanceren we een maandelijks cultuuraanbod om steeds op de laatste wijzigingen in te spelen. Dit aanbod kan je maandelijks bij jouw thuis in de bus ontvangen vanaf augustus 2020. 

Daarnaast komt er een driemaandelijkse Schouwburgkrant, waarin we terugblikken naar ons rijke verleden, maar ook vooruitkijken naar de schouwburg van de toekomst. Deze krant is gemaakt door en voor ons publiek en bevat interviews, fotoreportages, anekdotes en gekke verhalen. 

Hoe ontvang ik deze post?

Als je onderstaand formulier invult, geef je toestemming aan Schouwburg Kortrijk om je Schouwburgpost op te sturen. Je kan steeds uitschrijven door ons een mailtje te sturen

Ontvang échte Schouwburgpost

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Uw e-mailadres is niet correct ingevoerd
Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring