(c) Filip Naudts

Coach

Arnout Van den Bossche
Arnout Van den Bossche duikt al lachend in de coaching-wereld
do 28 nov ’24 20:15
28 nov ’24
20:15
  • 28 nov ’24
    20:15
    Départ

We worden om de oren geslagen met coaches die ons leren werken aan onszelf, tonen hoe we beter kunnen opruimen, ons wijzen op onze emotionele kern … Volgens Arnout kan dat allemaal beter en eenvoudiger. Maar vooral: met veel meer humor! ‘Coach’ is na twee succesvolle theatershows zijn derde worp.

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om te werken aan jezelf. Of het nu gaat over daten, de opvoeding van je kinderen, de rommel in huis of je online-activiteiten … Er is sowieso werk aan. Gelukkig staat voor elk probleem een coach klaar om je te helpen. Arnout is met veel enthousiasme in die coaching-wereld gedoken. 

Wil je weten hoe je erin slaagt om je essentie te leven of om je emotionele blokkades op te lossen? Wil je weten hoe coaches te werk gaan? Arnouts zaalshow ‘Coach’ vertelt je er alles over. Met zijn gekende schema’s geeft hij eenvoudige en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf!

(Speciaal voor coaches is er een online-vervolgprogramma ter waarde van 2997 euro)

Arnout Van den Bossche is stand-upcomedian, bekend van de theatershows ‘Burn-Out voor Beginners’ en ‘De Relatiefluisteraar’, waarmee hij door Vlaanderen en Nederland toerde – goed voor meer dan 600 shows en 100.000 man publiek. Met beide shows stond hij in 2020 zelfs twee keer in een uitverkochte Lotto Arena. 

De pers over 'Coach':

  • “Het herkenningseffect is groot (…) Goede grappen en verrassende wendingen (…) Het zou ons niets verbazen als hij ook deze show een paar honderd keer zal kunnen opvoeren.” (Het Nieuwsblad)
  • “Voor mensen met een burn-out, zo werd ons door een ervaringsdeskundige verzekerd, een ontspannende en bevrijdende ervaring.” (De Standaard)
  • “Met zijn nieuwe voorstelling ‘Burn-out voor beginners’ raakt Arnout Van den Bossche een maatschappelijk probleem aan dat ook zijn eigen leven beheerste.” (Knack Focus)

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Zittende voorstelling

Ontdek ons aanbod