Stad Kortrijk: Jonas Verbeke

Tickets

Er zijn drie manieren om tickets te bestellen:

 1. Via deze website
   
 2. Telefonisch via  056 23 98 55

 3. Via de ticketbalie: Ticketservice Kortrijk, Conservatoriumplein 1, 8500 KORTRIJK. (Muziekcentrum Track)
       Openingsuren Ticketservice Kortrijk

Tickets online bestellen 

Op de vernieuwde site schouwburgkortrijk.be dien je eerst een persoonlijk account aan te maken. Dit doe je via deze link of via het icoontje rechtsboven op het scherm. 
Volg de stappen en vul alle gegevens correct in. Gelieve als mailadres het mailadres te gebruiken dat je voordien gebruikte om tickets te bestellen, zo worden al een aantal gegevens automatisch overgenomen.

Je account bezorgt jou:

 • Een persoonlijk winkelmandje: stel uw bestelling samen, krijg de hoogste korting en kies zelf uw stoelen.
 • Persoonlijk profiel: beheer uw inschrijving op nieuwsbrieven en magazines, kijk ten allen tijde uw gegevens na of voor welke concerten u tickets hebt gekocht.

Nadat je jouw persoonlijk account aangemaakt hebt en daarmee ingelogd bent, kan je je tickets bestellen en jouw plaats in de zaal bepalen!

UiTpas

 

Wie een UiTPAS heeft, kan tijdens voorstellingen een punt sparen. Je kan de UiTpaszuil vinden in de voorhal van Schouwburg Kortrijk. Als onze voorstellingen op locatie doorgaan vraag je best informatie ter plekke. 

Wie een UiTPAS uit de regio Zuid-West met kansentarief heeft, krijgt 80% korting op de ticketprijs. Reserveer je zitje in Ticketservice Kortrijk via 056 23 98 55 of aan de balie (Ticketservice - Schouwburgplein 14).

European Disability Card

De European Disability Card (EDC) is een gratis kaart die de toegang van personen met een handicap tot cultuur, sport en vrijetijdsbesteding bevordert (musea, pretparken, toeristische attracties, sportcentra,…) en een aantal voordelen in die domeinen biedt.

Zo genieten rolstoelgebruikers, als er rangen zijn, de goedkoopste rangprijs. Hebben houders van een EDC-kaart nood aan een begeleider dan kan die gratis mee. Dit voor alle voorstellingen in eigen beheer. Dergelijke tickets kunnen via mail en telefonisch gereserveerd worden:

 • 056/23 98 55
 • Ticketservice Kortrijk

 

Om je bestelling vlot te laten verlopen, heeft de site toegang nodig tot cookies en javascript. Deze moeten aan staan en je browser moet up-to-dat zijn. Dit is nodig om correct ingelogd te blijven en de zaalplannen netjes op het scherm te krijgen.

Via onze 'check' pagina kan je nakijken of uw browser goed is ingesteld. Als het goed is, zie je een melding 'uw browser is up-to-date' en drie vinkjes.

Zijn je cookies niet ingeschakeld. Bekijk hier hoe je ze kan inschakelen.