(c) Jan Darthet

CLUB Surround

Brussels Philharmonic
Klassiek zoals je ’t – letterlijk! – nooit eerder beleefde
za 22 feb ’25
22 feb ’25

€ 22 / 8 (-26) / CUBO-voorstelling

Doorgaans kijken we vanuit de zaal naar het orkest, met de dirigent vooraan. ‘CLUB Surround’ draait dit concept om: het publiek wordt midden in het orkest geplaatst. Op zich al goed voor een unieke beleving, maar al helemaal als dat orkest ook nog eens het vermaarde Brussels Philharmonic blijkt.

Duik mee in ‘CLUB Surround’, een unieke beleving van het symfonisch orkest. We zetten de concertzaal namelijk volledig op zijn kop: de dirigent centraal, het orkest in een cirkel eromheen, en het publiek … midden in het orkest! 

Zoek jezelf een plekje uit tussen de muzikanten: verkies je een bedje van strijkers, heb je liever het geweld van het koper, of wil je je hele lijf voelen meetrillen met de pauken? Voel hoe de muziek je lijf overneemt – klanken komen uit alle richtingen, bewegen doorheen de ruimte en nestelen zich tussen het publiek. Het programma blaast je omver, slaat je met verstomming, raakt je in het diepst van je hart.

‘CLUB Surround’ nodigt je uit en neemt je mee: zo heb je klassiek nog nooit meegemaakt!

In samenwerking met Wilde Westen i.h.k.v. Festival Kortrijk.

CUBO-tickets kan je enkel reserveren bij Ticketservice Kortrijk - telefonisch (056/23 98 55), aan de balie (Conservatoriumplein 1) of via ticketservice@kortrijk.be. Meer info over CUBO vind je hier.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.