(c) Danny Willem

Passerelle Double Bill

Maureen Bator & Sandra Delgadillo
Zin in een dansbare double date?
vr 1 nov ’24 20:15
1 nov ’24
20:15
  • 1 nov ’24
    20:15
    Budascoop zaal 1

Twee uiteenlopende voorstellingen op één avond: dat kan alleen maar dubbel meevallen. Jonge, gretige makers en een eigentijdse choregraaf staan garant voor een niet minder dan boeiende voorstelling, waarover je bij thuiskomst twee keer zoveel kan vertellen!

Jaarlijks geeft Passerelle twee nieuwe makers carte blanche. De producties met een eigentijdse choreograaf en een groep enthousiaste jongeren zijn voor het publiek als een blind date. De twee creaties worden gepresenteerd als een double bill, die gegarandeerd voor een boeiende, tweeledige avond zorgt.

De choreografen voor het komende seizoen zijn intussen bekend! Maureen Bator gaat in Kortrijk aan de slag, Sandra Delgadillo in Genk. 

In samenwerking met Passerelle.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.