Leer het verhaal achter ons gebouw en werking kennen

Rondleiding

Met plezier leiden wij je rond in de Schouwburg. Je leert er het verhaal kennen achter het gebouw, komt er in contact met ons  personeel en ziet plaatsen waar je normaal nooit komt.
 
Een rondleiding kost € 5 per persoon (inclusief drankje) en  wordt enkel in groepsverband voorzien.   Maximum 20 personen per groep.
 

Rondleidingen kunnen aangevraagd worden:

Telefonisch: 056 23 98 50
Via e-mail: schouwburg@kortrijk.be

 

 Audio Walk

Gewapend met een zaklamp en hoofdtelefoon word je in duo de Schouwburg ingestuurd. Onder begeleiding van de stem van Katharina Smets en de muziek van Innne Eysermans ga je op geluidstocht door het gebouw. Een unieke manier om voor en achter de schermen de Schouwburg te verkennen, op de grens tussen fictie en realiteit.

De Audio Walk duurt zo’n 30 minuten en wordt in duo afgelegd. Tussen elk duo zit 5 minuten tijd (€ 5 per persoon, inclusief één drankje, maximum 20 personen per groep).

De Audio Walk kan aangevraagd worden:

  • Telefonisch: 056 23 98 50
  • Via e-mail: schouwburg@kortrijk.be
Cookies en Privacy
Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. Schouwburg Kortrijk respecteert je privacy. Raadpleeg ons privacystatement en onze verkoopsvoorwaarden voor alle info.
Onze privacyverklaring