(c) Els Van Bosbeke

Allez, Chantez onder leiding van Annelore Camps

Allez, Chantez
En nu allemaal uit volle borst
za 1 jun ’24 20:00
1 jun ’24
20:00
  • 1 jun ’24
    20:00
    OC Marke, Marke
    Hellestraat 6, 8510 Kortrijk

Samen je zorgen vergeten? Daar doen de zingende dirigenten van Allez, Chantez het voor! Verbinding en plezier, daar draait het om. Uit volle borst zingen en daarna vol energie en met een warm hart naar huis. Annelore Camps en haar pianist begeleiden je op een trip vol bekende popmuziek, van de jaren 50 tot vandaag. Iedereen die graag zingt, mag meedoen. Zelfs als je helemaal niet kunt zingen! Smeer je stembanden en breng familie, collega’s en vrienden mee!

Zingen verbindt! Daar doen de zingende dirigenten van Allez, Chantez het voor. Samen je zorgen vergeten? Daar mag je zeker van zijn bij Allez, Chantez! Plezier vinden in samen zingen, daar draait het om. Zingen uit volle borst en dan naar huis met een warm gevoel en een boel energie. 

Annelore Camps en haar pianist brengen jong en oud in de sfeer en begeleiden je op een feelgoodtrip langs bekende popmuziek van de jaren 50 tot vandaag. Iedereen die graag zingt, mag meedoen. Je hoeft zelfs niet te kunnen zingen! Breng dus gerust familie, vrienden of collega’s!

Ruim zes jaar geleden zong Kortrijk op initiatief van de Unie der Zorgelozen voor het eerst uit volle borst tijdens Allez, Chantez! Al die jaren bracht Allez, Chantez maandelijks honderden mensen bijeen rond de beste liedjes van toen en nu. In december zwaaide de Unie Joep, Ilya, Annelore en co. uit. Tijdens vier sessies in de ontmoetingscentra ontmoeten we hen nu graag terug in Kortrijk.  

De pers over 'Allez, Chantez'

  • “The lion sleeps tonight… behalve eens per maand op donderdagavond! Dan smijten we ons immers in het samen zingen. Niet altijd meteen uit volle borst, soms zelfs een beetje schuchter omdat we het liedje niet goed kennen, of omdat het in het Frans of Engels is. Maar eigenlijk doet dat er niet toe. With a little help from my friends lukt het ons, Zorgelozen en bijna Zorgelozen, om een smak energie op te doen en plezier te hebben in het (samen) zingen. Ja, pour un flirt, zijn we altijd wel te vinden!” (Uit: De Gazet van De Unie der Zorgelozen, Marijke Dejaeghere)

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuws rond Allez, Chantez! in Kortrijk? Schrijf je in voor de nieuwsbrief die we net voor elke editie uitsturen via www.kortrijk.be/allez-chantez

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.