(c) Gabriel Rios

Gabriel Rios + Sherman
do 20 jun ’24 20:00
20 jun ’24
20:00
  • 20 jun ’24
    20:00
    Bolwerk, Kortrijk
    Spinnerijstraat 105, 8500 Kortrijk

€ 30 (vvk) / 33 (add)

Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring deze zomer? Gabriel Rios is een klepper van formaat die je zal verrassen met zijn gloednieuwe aankomende plaat. Laat je meeslepen op een zomerse avond en dompel je onder in zijn unieke sound. 

GABRIEL RIOS

Met zijn meest recente album, "Flore", waagde Gabriel Rios zich aan het opnieuw uitvinden van oude Latinklassiekers. Op zijn aankomende plaat staat de Spaanse taal centraal, deze keer niet met covers maar met nummers die diepgeworteld zijn in zijn eigen artistieke ziel.  

Rios bewijst op die manier dat hij zich weet te vernieuwen en zo keer op keer zijn publiek kan betoveren met zijn unieke sound. 

SHERMAN

Steven Bossuyt - aka Sherman - handelt in popsongs-met-een-angel. Ogenschijnlijk frivole deuntjes met onder de oppervlakte een pak levenservaring. Met ‘Perseverance of the foolhardy’ toont hij dat songs kunnen raken, ook als ze ontdaan zijn van toeters, bellen of een brede productie. Het overgrote deel van de plaat werd opgenomen met één microfoon, thuis. Voor een aantal songs riep hij de hulp in van David Demeyere op drums. Tom Coghe mixte het album af in de befaamde Safari Studios van Goose. 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar punten of geniet van een verhoogd kortingstarief als je daar recht op hebt. 

Staand concert. 
Kan je niet lang rechtstaan? Neem gerust een kampeerstoeltje mee.

Onderdeel van