(c) Filip Naudts

Raar, hè?!

GILI
The best of Gili, mét nieuwe verrassingen
za 30 nov ’24 20:15
30 nov ’24
20:15
  • 30 nov ’24
    20:15
    Départ

De bekendste mentalist en illusionist van de Lage Landen is terug met een nieuwe show. Alhoewel ‘Raar, hè?!’ eigenlijk een ‘best of’ is van de geestigste elementen uit zijn voorgaande shows. Of toch ook niet? Bij Gili is immers niets helemaal zeker. Gewoon komen kijken dus, en achteraf “Raar, hè?!” mompelen.

Mentalisme, humor, wetenschap, illusionisme, buikspreken … Maar even goed fijne leugens en eerlijk boerenbedrog: wie al eens naar comedian-mentalist Gili ging kijken weet dat deze man niet voor één stiel te vangen is. Zijn shows zijn een symfonie van al deze elementen, en het publiek laat zich er met plezier in meeslepen.

De negende zaalshow van Gili, ‘Raar, hè?!’, wordt een speciale. Want na veertig jaar carrière stelde hij vast dat veel publiek opdaagt dat hem enkel kent van televisie, terwijl zijn acts in de loop der jaren steeds meer werden uitgepuurd. Daarom gooit Gili de beste en geestigste elementen uit al zijn voorgaande shows samen tot een show vol favorieten. Maar wie nu denkt dat dit louter een ‘best of’ wordt, laat het voorspellen beter aan de meester over, want verrast word je sowieso. Slechts één ding is zeker: na afloop van elke act denk je “Raar, hè?!”.

De pers over 'Raar, hè?!

  • "Hij verklaart hoe hij ons misleidt, (...) maar toch weet hij nog te verbazen en te verbluffen met enkele goed voorbereide illusies." (Het Nieuwsblad)
  • "Twee uur amusement, geen minuut verveeld." (Krant van West-Vlaanderen)
  • "Hij is een meester-oplichter, en daar is hij trots op. Op een charmante manier misbruikt hij het vertrouwen van zijn publiek." (WTV Focus)

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Zittende voorstelling

Ontdek ons aanbod