(c) Stephan Vanfleteren

Stoute Schoenen

Bart Van Loo
Op francofiele tijdreis met Bart Van Loo
di 3 dec ’24 20:15
3 dec ’24
20:15
  • 3 dec ’24
    20:15
    Départ

Bart Van Loo is back: na een zelfgekozen ballingschap om in alle rust te werken aan de opvolger van ‘De Bourgondiërs’, bestormt hij opnieuw onze podia. Ditmaal met een verkenning van zijn francofiele passie die tot zijn bestseller leidde. Muziek, poëzie en literatuur in één verbale wervelwind.

Van het verzamelen van doodsprentjes tot het schrijven van ‘De Bourgondiërs’: Bart Van Loo wil de francofiele weg verkennen die voorafging aan de internationale bestseller die zijn leven veranderde. Misschien brengt hij een gedicht van Baudelaire uit het hoofd. Of trakteert hij ons op de strafste seksscène uit de Franse literatuur. En wie weet zingt hij wel een flard Aznavour. Maar hoe dan ook serveert hij enkele hoogtepunten uit zijn nieuwste boek ‘Stoute Schoenen’, waarin hij een nooit eerder ondernomen tijdreis maakt naar het decor van ons Bourgondische oerverhaal. 

Maak je klaar voor één lange verbale roetsjbaan à la Bart Van Loo, ternauwernood binnen de perken gehouden door presentatrice en gastvrouw Dierdre Timp.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Zittende voorstelling

Credits

Techniek, licht & podium: Bart de Koster.

Ontdek ons aanbod