(c) Stad Kortrijk - Jonas Verbeke

Qace Talk 4 + afterparty

Qace & Safety Pin
Een avond vol edutainment
vr 25 okt ’24 20:15
25 okt ’24
20:15
  • 25 okt ’24
    20:15
    Antigone

Een avond vol ‘edutainment’ (education + entertainment) waarop queer artiesten een podium krijgen en offstage en onstage met elkaar versmelten. Met ditmaal een heuse afterparty!

Het collectief Qace is ontstaan uit een onderzoek vanuit de Schouwburg (o.l.v. Pauline Ollivier). Een groep jongeren engageren zich rond thema’s als gender, diversiteit en inclusiviteit. Hun doel: anderen én zichzelf dingen bijleren over termen als lgbtqia+ en queer. Na drie magische edities is het tijd voor ‘Qace Talk 4’. Het wordt opnieuw een avond vol 'edutainment' met ditmaal een afterparty! Verwacht opnieuw een avond met super boeiende geprekken en performances. Aansluitend organiseren we een afterparty met verschillende DJ's.

Voor deze vierde editie doen we een beroep op Safety Pin.

Safety Pin wil de vaste stek zijn in de straten van Kortrijk waar een gemeenschap een gemeenschap kan zijn. Ze willen een podium zijn, een rustpunt, een startpunt... Kortom ze pinnen queerness vast op de kaart. Want queerness zit overal, in alle vormen en kleuren maar toch merken we hoe eenzaam je je kan voelen in het stadsbeeld.

In samenwerking met Safety Pin i.h.k.v. Caring is Sharing.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Credits

QACE Kortrijk & Safety Pin.